@LISAMARCOM – Hulpbijtekstenbeeld.nl

Join our team!

©lisamarcom

Openstaande vacatures

Ben jij een getalenteerde make-up artist met passie voor je vak?

Woon je in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland (NL) of in Vlaanderen (BE) en werk je als freelance make-up artist? Dan is @LISAMARCOM op zoek naar jou!

Wij zijn ter uitbreiding van onze branding fotoshoots op zoek naar een ervaren visagist om ons team te versterken. Indien je ook hairstylist bent, is dat zeker een pré.

Stuur een mailtje met jouw portfolio, uurprijs en werkervaring naar info@hulpbijtekstenbeeld.nl

Ben jij een gepassioneerde hair-stylist met een talent voor het creëren van unieke looks?

Woon je in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland (NL) of in Vlaanderen (BE) en werk je als freelance hair-stylist? Dan is @LISAMARCOM op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren hair-stylist om ons team te versterken voor onze branding fotoshoots. Samen met ons creatieve team zul je de perfecte haarstijlen creëren voor diverse projecten. Indien je ook make-up artist bent, is dat zeker een pré.

Stuur een mailtje met jouw portfolio, uurprijs en werkervaring naar info@hulpbijtekstenbeeld.nl

Ben jij een modebewuste stylist met een scherp oog voor detail?

Woon je in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland (NL) of in Vlaanderen (BE) en werk je als freelance mode-styliste? Dan is @LISAMARCOM op zoek naar jou.

Wij zoeken een ervaren mode-stylist om ons team te versterken voor onze branding fotoshoots. Je zult verantwoordelijk zijn voor het selecteren van outfits en accessoires om de perfecte look voor onze modellen te creëren.

Stuur een mailtje met jouw portfolio, uurprijs en werkervaring naar info@hulpbijtekstenbeeld.nl