@LISAMARCOM

* Alleen mogelijk voor MKB, BV of stichtingen

Wil je een reclamecampagne opzetten en mis je nog een uniek concept, grafisch design en een vlijmscherpe reclametekst?

Bij @LISAMARCOM horen we vaak de vraag of we een extra vleugje creativiteit kunnen toevoegen aan ideeën. Natuurlijk kan dat! Net zoals het eten zonder kruiden en een beetje vet een stuk minder lekker smaakt, kunnen we jouw ideeën vertalen naar een creatief concept en een doeltreffende online strategie. Bovendien kunnen we de online campagne ook grafisch en tekstueel tot in de puntjes uitwerken.

@LISAMARCOM vertaalt jouw idee naar een creatief concept en een online strategie en kan daarnaast de online campagne ook grafisch en tekstueel uitwerken.

De digitale pen is veelzijdig en schrijft met zowel een lach als een traan. Van zakelijke en formele teksten tot het toevoegen van een vleugje emotie aan een zakelijke boodschap: we zijn bedreven in het gebruik van metaforen, verwijzingen, symboliek en gedetailleerde beschrijvingen.

Daarnaast vloeit de digitale penseel ook graag: Met programma’s als Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Lightroom en Canva zijn als een tweede thuis.

Als aanvulling op jouw projectteam kan @LISAMARCOM verschillende rollen vervullen, zoals general manager, mar/com manager of creative director, en samen werken we naar een verbluffend eindresultaat!

Tarieven

Mijn tarief is gebaseerd op mijn uurtarief (€55,- per uur).

Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Concept & strategie ontwikkeling:  €550,-

Tegen een meerprijs is ook de grafische vormgeving mogelijk. Vraag naar de voorwaarden! Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Schrijven: 30 ct./woord (2 uur per pagina) = €110,- euro

Het tarief is van toepassing op long copy: langere teksten. Voor short copy en microcopy, zoals pay-offs, slogans en andere (ultra)korte teksten, geldt een afwijkend tarief.

Herschrijven: 22,5 ct./woord (1,5 uur per pagina) = €82,50

Eindredactie (redigeren): 15 ct./woord (1 uur per pagina) = €55,-

Tekstcorrectie: 7,5 ct./woord (0,5 uur per pagina) = €27,50

Laatste projecten

%d bloggers liken dit: