@LISAMARCOM – Hulpbijtekstenbeeld.nl

* Alleen beschikbaar voor organisaties met een publieke rechtsvorm, MKB, BV of stichtingen

Wil je een online campagne opzetten en mis je nog een uniek concept, kek design en een vlijmscherpe tekst?

Bij @LISAMARCOM krijgen we vaak de vraag of we een extra vleugje creativiteit, strategie en visie kunnen toevoegen aan campagnes. Natuurlijk kan dat! 

Net zoals het eten zonder kruiden en een beetje vet een stuk minder lekker smaakt, kunnen we jouw ideeën kruiden naar een behapbaar creatief concept, een doeltreffende online strategie en een spetterende media-uiting. Bovendien kunnen we de online campagne zowel grafisch en tekstueel tot in de puntjes uitwerken.

Meten = weten.
Indien gewenst voeren we ook de metingen uit om te controleren of de meetbare doelstellingen zijn behaald.

De kracht van social media: de ultieme smaakmaker

De digitale pen is veelzijdig en schrijft met zowel een lach als een traan. Van zakelijke en formele teksten tot het toevoegen van een vleugje emotie aan een zakelijke boodschap: we zijn bedreven in het gebruik van metaforen, verwijzingen, symboliek en gedetailleerde beschrijvingen.

Daarnaast vloeit de digitale penseel ook graag: Met programma’s als Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Lightroom en Canva zijn als een tweede thuis. Ook zijn we bekend met Hootsuite, Later en Planoly.

Als aanvulling op jouw projectteam kan @LISAMARCOM verschillende rollen vervullen, zoals general manager, marketing & communicatiespecialist en/of creative (art)director. Samen werken we naar een verbluffend eindresultaat!

@LISAMARCOM vertaalt jouw idee naar een creatief concept en een online strategie en kan daarnaast de online campagne ook grafisch en tekstueel uitwerken.

Laatste projecten