@LISAMARCOM

Wil je een reclamecampagne opzetten maar mis je nog een uniek concept, een kek design en een vlijmscherpe reclametekst?

@LISAMARCOM is your girl.

Regelmatig krijg ik de vraag van ondernemers of ik nog even een kek mar/com-sausje over hun idee wil gieten. Ja, natúúrlijk wil ik dat. Zonder kruiden (en een beetje vet) smaakt het eten een stuk minder lekker. Uit mijn brein vloeit van alles: Een lach, een traan. Ik kan kil en formeel in de pen klimmen of juist jouw zakelijke tekst wat meer body geven door er emotie aan toe te voegen. Het gebruik van metaforen, verwijzingen, symboliek en detailbeschrijving is mij niet vreemd.

Uit mijn digitale penseel vloeit trouwens ook van alles: Programma’s als Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Lightroom en Canva zijn mijn tweede thuis.

Kort gezegd: Ik vertaal jouw idee naar een creatief concept, online strategie en/of reclamecampagne welke ik ook grafisch en tekstueel kan uitwerken.

Laatste advertising projecten

Tarieven

Mijn woordprijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€55,-) en de benodigde schrijftijd per pagina (+/-400 woorden).

Het woordtarief is van toepassing op long copy: langere teksten. Voor short copy en microcopy, zoals pay-offs, slogans en andere (ultra)korte teksten, geldt een afwijkend tarief.

Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Schrijven: 30 ct./woord (2 uur per pagina) = €110,- euro

110

Herschrijven: 22,5 ct./woord (1,5 uur per pagina) = €82,50

Eindredactie (redigeren): 15 ct./woord (1 uur per pagina) = €55,-

Tekstcorrectie: 7,5 ct./woord (0,5 uur per pagina) = €27,50

Tegen een meerprijs is ook de grafische vormgeving mogelijk. Vraag naar de voorwaarden! Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

%d bloggers liken dit: