@LISAMARCOM

Creatieve content nodig?

Jouw kunst is uniek, net als jijzelf. Maar hoe breng je jouw unieke creatieve visie over op de wereld? Dat is waar onze creator shoot in beeld komt. Wij helpen artiesten, kunstenaars en musici zoals jij om jouw persoonlijkheid en creatieve merk te belichten in adembenemende beelden.

Jouw kunst, jouw persoonlijkheid, jouw merk – Voor artiesten, influencers, en content creators!

Jouw creatieve expressie is uniek en krachtig, en je hebt een publiek dat hunkert naar jouw unieke verhaal. Maar hoe laat je jouw creatieve merk schitteren in de wereld van vandaag? Onze creator shoot is jouw sleutel tot het onthullen van jouw ware zelf en het versterken van je persoonlijke merk, of je nu een kunstenaar, muzikant, influencer of content creator bent.

Waarom zou je kiezen voor een CREATOR shoot?

 1. Inspirerende samenwerking: Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het vastleggen van jouw creatieve essentie. We werken intensief met je samen om jouw visie te begrijpen en te vertalen naar beelden die anderen inspireren.

 2. Diverse achtergronden: We bieden een breed scala aan locaties – van stedelijke energie tot natuurlijke pracht en studio-innovatie – zodat jouw persoonlijke merk naadloos aansluit bij je omgeving. Ook kunnen we de foto’s digitaal bewerken tot een uniek artwork.

 3. Stijlvolle portretten: Onze fotoshoots leggen niet alleen vast wie je bent, maar ook wie je wilt zijn. Stijlvolle portretten vieren jouw karakter, talent en creatieve visie.

 4. Sfeer en emotie: Laat je emoties en passie zien in je werk. We creëren een sfeer die de diepte van jouw kunst en creativiteit weerspiegelt.

 5. Social media branding: We begrijpen de kracht van social media marketing. Onze foto’s zijn gemaakt om je online aanwezigheid te versterken, je volgers te betrekken en je persoonlijke merk te laten groeien op platforms zoals Instagram, TikTok en YouTube.

Wat kun je het beste meenemen naar de fotoshoot?

 • Wij adviseren verschillende setjes mee te nemen. Kies een outfit die past bij je merk en bij de uitstraling die je wilt creëren. Denk aan een statement outfit, en jurkje, een net pak.
 • Vermijd drukke patronen en kies voor kleuren die passen bij de achtergrond en de sfeer van de foto’s. Kies voor gelaagde outfits die je makkelijk kunt wisselen – denk aan foto’s met jas aan/uit, sjaal om/af. Kies voor outfits waar beweging in zit.
 • Zorg bij voorkeur voor huidkleurige strapless underwear of zorg dat de BH-bandjes niet zichtbaar zijn op de foto. 
 • Zorg voor een lichte basis make-up: Foundation, mascara, poeder, eventueel lipgloss of lipstick. Foundation van MAC Cosmetics bevat speciale ingrediënten met lichtdeeltjes die goed reflecteren op de foto. 
 • Props kunnen helpen om de sfeer van de foto’s te versterken en je merkboodschap over te brengen. Kies props die passen bij je merk en die helpen om je verhaal te vertellen. Het belangrijkste is dat je jezelf bent en je authentieke merkpersoonlijkheid laat zien!

Hoe bereid je je het beste voor?

 • Verwen jezelf: ga lekker naar de kapper en de schoonheidsspecialiste. 
 • Zorg dat je ten minste 48 uur van tevoren niet langdurig in de felle zon hebt gezeten of onder de zonnebank bent geweest. Dit in verband met strepen op de huid.
 • Zorg ervoor dat je huid voldoende is gehydrateerd en beschermd: drink in de dagen voorafgaand de fotoshoot voldoende water en gebruik vochtinbrengende crèmes met een UV filter. 
 • Verwijder elastiekjes om de pols tijdig.
 • Alcohol, roken, zwarte thee en koffie droogt de huid uit en maakt het grauw, probeer dit in de dagen ervoor zoveel mogelijk te vermijden.
 • Zorg ervoor dat je ontspannen bent. Mediteren helpt.
 • Last but not least… geniet van de shoot! Het is jouw moment, jouw feestje.

Wil je een visagiste, kledingstyliste of hairstyliste bijboeken?

Dit kan! Wij delen graag onze powermensen met jou.

Wil je een personal storytelling interview bijboeken?

Ook dit is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

Voor de fotoshoot

 1. Samen bespreken we aan de hand van een checklist wat jouw persoonlijke behoeften en wensen zijn, alsmede de details van de shoot – zoals de locatie, het tijdstip, de kledingstijl en eventuele speciale verzoeken. 
 1. Aan de hand van deze briefing zal @LISAMARCOM een offerte, debriefing, concept, moodboard en draaiboek maken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag van de shoot. Jij kijkt de offerte, debriefing, concept, moodboard en draaiboek na. Klopt alles? Zijn er nog aanpassingen nodig? Is alles naar wens? Dan geef je akkoord. 
 1. Indien nodig doet @LISAMARCOM een voorverkenning en pre-fotoshoot. Sowieso zorgt @LISAMARCOM ervoor dat ze op de dag van de fotoshoot op tijd op de locatie aankomt om voldoende tijd te hebben om de omgeving te verkennen en de beste plekken te vinden om foto’s te maken. Thuis zorgt @LISAMARCOM ervoor dat de camera en lenzen schoon en klaar zijn voor gebruik. @LISAMARCOM controleert de instellingen en zorg ervoor dat @LISAMARCOM voldoende geheugenkaarten en batterijen heeft. Ook neemt @LISAMARCOM altijd enkele styling attributen mee. De selectie hiervan verschilt per fotoshoot.

De dag van de fotoshoot

 1. Na aankomst bouwen we op wat er nodig is. Dit kan zijn: de make-up/hair & kleding ruimte en/of de set. Uiteraard denkt @LISAMARCOM mee met de styling van jou en de setlocatie.
 1. Na een korte bespreking zal @LISAMARCOM de tijd nemen om je op je gemak te stellen en begin dan met het maken van de foto’s. Ready, set, go! @LISAMARCOM zal ervoor zorgen dat er verschillende hoeken en composities worden geprobeerd om een breed scala aan foto’s te krijgen.
 1. Je ontvangt de factuur op de dag van de fotoshoot met een betalingstermijn van 14 dagen.

Na de fotoshoot

 1. Na de fotoshoot maakt @LISAMARCOM een selectie en zal zij de foto’s bewerken en retoucheren om ze er op hun best uit te laten zien. @LISAMARCOM zal alvast een voorbewerking doen en de belichting, kleur, contrast en scherpte aanpassen om de foto’s er professioneel uit te laten zien. 
 1. @LISAMARCOM zal de geselecteerde foto’s naar je toe sturen via een veilige online galerij (Adobe Lightroom). Jij kiest vervolgens je favoriete beelden uit. Je krijgt altijd wat marge. Wil je meer foto’s uitkiezen dan we hadden afgesproken? Uiteraard is dit mogelijk. Ik vraag 5 euro (excl. BTW) extra per foto. 
 1. Aan de hand van de eindselectie zal @LISAMARCOM zorgen voor de nabewerking, zodat de foto’s van hoge kwaliteit zijn en dat ze voldoen aan je verwachtingen. 
 1. Na betaling van de factuur levert @LISAMARCOM de beelden op (via Abobe Lightroom of WeTransfer.) Dit zal uiterlijk na 14-21 dagen van de fotoshoot zijn, tenzij anders afgesproken.

Na de oplevering

 1. Na de oplevering zal @LISAMARCOM contact met je opnemen om te zien of je tevreden bent met de foto’s en of je verdere behoeften hebt. 

En nog even dit.. 

Kwaliteitsbehoud is belangrijk. Daarom is het niet mogelijk om alle onbewerkte foto’s aan te leveren en is het niet toegestaan om de foto’s voor de oplevering te delen met derden. Ook is het niet toegestaan om screenshots te maken van de foto’s in de online galerij en deze te delen met derden. 

Kun je niet wachten en wil je alvast een voorproefje delen? Laat het me weten – dan zorgt @LISAMARCOM ervoor dat de desbetreffende foto spic en span is en dat je hem kunt downloaden, zodat je altijd de allerbeste kwaliteit hebt. Don’t waste your beautiful pictures!

Indien je nog vragen hebt over deze werkwijze of als je verdere informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met @LISAMARCOM op te nemen.

Ben je klaar om jouw creatieve reis vast te leggen en je persoonlijke merk te laten groeien? Neem vandaag nog contact met ons op om je creator shoot te plannen. Samen bepalen we van te voren welke boodschap je over wilt brengen en maken we een moodboard met de setting, styling en (eventueel) de make-up.

Laatste projecten

%d bloggers liken dit: