@LISAMARCOM

LET’S MEET

Wat leuk dat je een kennismakingsgesprek wil aanvragen! Dat betekent dat je klaar bent om mij als freelancer of op ad interim basis in te huren of een vraag te stellen. Wil je gewoon even met mij vrijblijvend bespreken wat je nodig hebt? Ik luister graag naar jouw verhaal.

Vul onderstaand aanvraagformulier in en geef zo duidelijk mogelijk aan wat jouw opdracht inhoudt. Zo kan ik inhoudelijk en persoonlijk bepalen hoe ik jou het best kan helpen. Ik sta graag voor je klaar. Of nog leuker, laten we kennismaken! 

Are you ready? Let’s go! Laat je gegevens achter met een omschrijving van jouw opdracht. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat wij ons kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Kan je niet wachten? Bellen kan natuurlijk ook via +31 612994419.  

  KENNISMAKINGSGESPREK AANVRAAGFORMULIER

  Waar ligt je interesse? (Meerdere opties mogelijk)*

  Voorkeur meeting?*

  Geen zorgen – Er wordt vertrouwelijk met je persoonsgegevens omgegaan en deze worden onder geen beding aan derden verstrekt.

  wat andere ondernemers zeggen

  ©lisamarcom

  Annelies is een topper, staat open voor alles en zoekt graag dingen uit..... voor mij is zij tot de dag van vandaag een absolute meerwaarde van mij onderneming, ze heeft veel ideeën is ontzettend snel... en hemeltje lief wat kan ze toch mooi schrijven... heb letterlijk gehuild om mijn eigen biografie. Mijn website had ze binnen een mum van tijd een totale rebranding gegeven, ik hoefde niet eens alles uit te leggen. Ze snapte direct wat ik bedoelde en wat ik wilde uitstralen... kan eindeloos over deze topper vertellen maar al met al is de zeer getalenteerde dame een aanwinst voor je bedrijf betreft social media/ website / copywriting.

  Liefs,
  Ouassima 

  Ouassima

  OSIMA Bridal Studio

  Ik heb een fijne ervaring met Anneliese. Ze luistert heel goed naar je visie en ze kan dit heel goed vertalen naar tekst. Ook denkt ze intensief met je mee en kijkt ze altijd mee voor een oplossing. Ze werkt secuur, snel en volgens afspraak. Voor mij een enorm pluspunt! Ze is geduldig, altijd vrolijk en positief. Dit brengt de sfeer ten goede. Ik raad Lisamarcom echt aan iedereen aan!

  Violery Baruani

  NOODI Cosmetics

  Sinds Anneliese zich bezig houdt met de socials is het aantal volgers flink gegroeid en met name de betrokkenheid van potentiële klanten is sterk verbeterd. Het is prettig dat ik de socials met een gerust hart kan overlaten aan Anneliese. Verder denkt Anneliese goed mee met andere marketingactiviteiten die we ontplooien wat ik ook als zeer prettig ervaar.

  Peter Aubroeck

  Boekhouden.support

  business branding lara deutz

  De samenwerking met Anneliese is zeer fijn! Ze heeft een brede kennis op het gebied van marketing, communicatie én innovatie. Vol met enthousiasme, creativiteit en perfectie boekt ze ook nog eens snel resultaat! Ik blijf graag met haar samenwerken en raad haar ook zeker aan als je hulp nodig hebt bij tekst en beeld.

  Lara Deutz

  Laradeutz.com

  @LISAMARCOM

  %d bloggers liken dit: