@LISAMARCOM

Wil jij je merk versterken? Wil jij je bedrijf, jezelf of je product in de kijker zetten door middel van beeld, tekst, look & feel?

Ligt jouw focus op branding: (Re)branding, online branding en/of personal branding? Kies dan voor het Brand Your Business pakket. Je kunt kiezen uit fotografie en/of een interview, op jouw persoonlijke werkplek, locatie of studio naar keuze. Ik interview en/of fotografeer jou in je natuurlijke habitat: jij op je werkplek, aan het werk. De fotografiestijl is thematisch en afhankelijk van het werk wat je doet.

De personal branding fotoshoot en het interview duren ongeveer 4 uur in totaal. Samen bepalen we van te voren welke boodschap je over wilt brengen en maken we een moodboard met de setting, styling en (eventueel) de make-up.

Personal branding fotoshoot

Product fotografie

Mijn prijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€55,-) en de benodigde tijd per opdracht (+/- 10 uur).

Vraag een volledig uitgebreide prijslijst op via het contactformulier. Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit.

Nabewerking is ook mogelijk.

Mixed media artworks

Mixed media artwork nodig voor een cover of aan de muur? Kies uit de selectie mixed media artworks welke ik over de jaren heen heb ontwikkeld of laat een artwork ontwikkelen.

30 x 30 en/of 60 x 60 prints op metaal of canvas.

Mijn prijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€55,-) en de benodigde tijd per opdracht (+/- 20 uur). Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit.

%d bloggers liken dit: