@LISAMARCOM

BRANDING

Ligt jouw focus op brand awareness en personal branding? Wil jij jouw bedrijf, jezelf of je product in de kijker zetten door middel van beeld en/of tekst? Heb jij foto’s nodig voor je website en/of social media? Kies dan voor het Brand Your Business pakket.

Je kunt kiezen uit fotografie en/of een interview, op jouw persoonlijke werkplek, locatie of studio naar keuze. Ik interview en/of fotografeer jou in je natuurlijke habitat: jij op je werkplek, aan het werk. De fotografiestijl is thematisch en afhankelijk van het werk wat je doet.

De personal branding fotoshoot en het interview duren ongeveer 4 uur in totaal. Samen bepalen we van te voren welke boodschap je over wilt brengen en maken we een moodboard met de setting, styling en (eventueel) de make-up.

0 x
brand your business projecten

ONLINE BRANDING | DEUTZLY.NL

online branding | OSIMABRIDAL.nl

ONLINE BRANDING | Boekhouden.support

PRESSKIT EP TREE WISDOM | Laradeutz.com

INTERVIEW SPACE GIRL PROJECT | Laradeutz.com

Prijslijst BRANDING

Ik werk met een starttarief + 3 foto’s. Hierna betaal je per foto. Mijn prijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€45,-) en de benodigde tijd per opdracht (+/- 10 uur).

Het tarief is van toepassing op de aangeboden pakketten. Voor speciale wensen zoals één enkele portretten of groepsfoto’s geldt een afwijkend tarief. Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit.

wat andere ondernemers zeggen

%d bloggers liken dit: