@LISAMARCOM

Wil jij je merk versterken? Wil jij je bedrijf, jezelf of je product in de kijker zetten door middel van beeld, tekst, look & feel?

Content nodig? Als freelancer ben ik op veel vlakken gespecialiseerd: contentcreatie, branding, advertising, (fashion) styling, social media en webdevelopment. In mijn carrière heb ik al vele fotoshoots georganiseerd alsmede campagnes ontwikkeld en geïmplementeerd en heb ik ervaring als fotograaf, styliste en grafisch vormgever. Met deze achtergrond weet ik hoe ik jou kan helpen op het gebied van content creëren, online marketing en social media. Daarbij heb ik veel plezier bij het begeleiden van de mensen voor en achter de camera.

Laatste branding projecten

Personal branding fotoshoot

Ligt jouw focus op branding: (Re)branding, online branding en/of personal branding? Kies dan voor het Brand Your Business pakket. Je kunt kiezen uit fotografie en/of een interview, op jouw persoonlijke werkplek, locatie of studio naar keuze. Ik interview en/of fotografeer jou in je natuurlijke habitat: jij op je werkplek, aan het werk. De fotografiestijl is thematisch en afhankelijk van het werk wat je doet.

De personal branding fotoshoot en het interview duren ongeveer 4 uur in totaal. Samen bepalen we van te voren welke boodschap je over wilt brengen en maken we een moodboard met de setting, styling en (eventueel) de make-up.

Product fotografie

Mijn prijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€55,-) en de benodigde tijd per opdracht (+/- 10 uur).

Vraag een volledig uitgebreide prijslijst op via het contactformulier. Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit.

Nabewerking is ook mogelijk.

Styling

Styling en/of production voor verschillende mediaproducties.

Mijn prijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€75,-) en de benodigde tijd per opdracht (+/- 20 uur). Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit.

%d bloggers liken dit: