@LISAMARCOM

Wie is @LISAMARCOM?

Hé jij daar!

Leuk dat je interesse hebt in branding en corporate identity. De drijvende kracht achter @LISAMARCOM ben ik: Anneliese van Buren geboren te Rotterdam in 1988 en gespecialiseerd in grafisch vormgeven, marketing en communicatie. Met (@LISAMARCOM) ontwikkel ik campagnes en beeldmateriaal voor je bedrijf, help jou je teksten te finetunen én ik geef je advies op strategisch level zodat jij meer klanten aantrekt. Hierdoor groeit niet alleen het aantal social media en websitebezoekers, maar ook jouw merkbekendheid. Daarbij pluk je met content marketing lang van de vruchten. Jouw content blijft (online) bestaan en behoudt zijn waarde, zolang die vindbaar, relevant en aantrekkelijk is.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen aan een spetterende business boost en brand identity zodat zij hun conversie kunnen verhogen.

➡️ Ik ontwerp, schrijf en fotografeer
➡️ Ik adviseer en ondersteun
➡️ Ik help bij lanceren en positioneren
➡️ Ik ontwikkel creatieve concepten

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om elkaar te leren kennen. Ik kijk uit om het verhaal achter jouw bedrijf te horen en je te helpen met jouw doelen.

Liefs, Anneliese

Opdrachtgevers

%d bloggers liken dit: