Start Easy Online – @LISAMARCOM

Anneliese

Eigenaar @LISAMARCOM

Wie zit er achter @LISAMARCOM?

Leuk dat je interesse hebt om je bedrijf of organisatie te versterken! Mijn naam is Anneliese van Buren, geboren te Rotterdam in 1988. Ik ben zowel mediavormgever als communicatiespecialist. Direct na het afronden van het MBO Grafisch Vormgeven met als specialisatie Mode & Trends, vertrok ik naar Parijs en Athene om te werken als fashionmodel. Het studeren kriebelde enorm na enkele jaren in de creatieve branche gewerkt te hebben, dus ik besloot dat ik mijn Bachelor Communicatie wilde halen met een minor International Business in Berlijn. Tussentijds volgde verschillende ondernemingen zoals een creative agency, een underground blog en een vintage/kunst pop-up store.

Sinds 2021 ben ik eigenaar van @LISAMARCOM, een marketing en communicatie bedrijf waarbij de focus ligt op branding en content marketing. 

Wat doet @LISAMARCOM?

Bij @LISAMARCOM werken we ten eerste aan de ontwikkeling van websites, online campagnes en beeldmateriaal voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Hiernaast helpen we ondernemers hun (personal) brand story te finetunen en bieden we strategisch advies. 

Deze aanpak leidt niet alleen tot een groei in het aantal social media en websitebezoekers, maar vergroot ook de merkbekendheid. Ondernemers plukken hier op lange termijn de vruchten van. Door ervoor te zorgen dat content vindbaar, relevant en aantrekkelijk blijft, behoudt het langdurig zijn waarde.

Wil je ontdekken wat @LISAMARCOM voor jou kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen. @LISAMARCOM kijkt ernaar uit om het verhaal achter jouw bedrijf te horen en je te helpen bij het realiseren van jouw doelen.

Favoriete tools & programma's

Grafisch design
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Adobe Indesign
Adobe Illustrator
Adobe Premiere
Canva

AI
Openai

Webdevelopment
WordPress
Woocommerce
DiVi
Elementor
Calendly
Modern Events Calender

Advertising
Hootsuite
Later

Opdrachtgevers

START EAST ONLINE

Business tools voor ondernemers

In 2023 heeft @LISAMARCOM de online academie START EASY ONLINE gelanceerd. Deze bevatten handige tools voor (startende) ondernemers.

De business tools van START EASY ONLINE zijn geschikt voor iedereen die op een simpele manier wilt leren over ondernemen.

Leer op jouw eigen tempo alles over ondernemen
In guides leggen we je snel en makkelijk uit hoe jij je eigen bedrijf kunt bouwen, opzetten en versterken. Of je nu al ervaring hebt of niet, met deze cursussen kun je op jouw eigen tempo over ondernemen leren en de focus leggen op verschillende aspecten van jouw bedrijf.

Dat is een mooie tool

Heleen Schoots

Verdomd interessant

Cees van Kooij

Wat ik prettig vind aan deze e-books is dat theorie en praktijk afgewisseld wordt.

Martijn Jonkheer

Kostte minder tijd dan ingepland. Leuk ook die vragen tussendoor

Anoniem

Bedankt!

Ellen

Handige cursussen.

Bianca de Jong

Design, gebruiksgemak en tone-of voice is ok. Misschien per module een andere kleurstelling.

Fred Wetters

Heel interessant om te lezen. Eindelijk een cursus over hoe ik een eigen zaak kan opzetten!

Dave