@LISAMARCOM

Anneliese

Eigenaar

Wie is @LISAMARCOM?

Leuk dat je interesse hebt om je bedrijf te versterken. Ik ben Anneliese van Buren, de drijvende kracht achter @LISAMARCOM, geboren te Rotterdam in 1988. Mijn specialisaties omvatten design, marketing en communicatie, met een focus op brand management, advertising en content marketing.

Bij @LISAMARCOM werk ik aan de ontwikkeling van websites, online campagnes en beeldmateriaal voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Daarnaast help ik ondernemers hun (personal) brand story te finetunen en bied ik strategisch advies. Deze aanpak leidt niet alleen tot een groei in het aantal social media en websitebezoekers, maar vergroot ook de merkbekendheid. Ondernemers plukken hier op lange termijn de vruchten van. Door ervoor te zorgen dat content vindbaar, relevant en aantrekkelijk blijft, behoudt het langdurig zijn waarde.

Het is mijn missie om ondernemers te ondersteunen met een sprankelende boost voor hun bedrijf en merkidentiteit, waardoor zij hun conversie kunnen verhogen. Om het maximale uit elk project te halen werkt @LISAMARCOM indien nodig of gewenst samen met een zorgvuldig geselecteerd team van SEO-specialisten, mode-stylisten, visagisten, web-developers en PR experts.

Wil je ontdekken wat @LISAMARCOM voor jou kan betekenen? Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om elkaar beter te leren kennen. Ik kijk er naar uit om het verhaal achter jouw bedrijf te horen en je te helpen bij het realiseren van jouw doelen.

Tools & programma's

Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Adobe Indesign
Adobe Illustrator
Canva

WordPress
Woocommerce
DiVi
Elementor
Calendly
Modern Events Calender

Hootsuite

And many more..

Opdrachtgevers

%d bloggers liken dit: