@LISAMARCOM – Hulpbijtekstenbeeld.nl

Business shoot: Osima Bridal

Business shoot: Osima Bridal

@LISAMARCOM kreeg de  kans om Ouassima te fotograferen ter gelegenheid van de lancering van Osima Bridal en Osima Beauty Business.

Ouassima is bridal styliste en make-up artist en zet zich in om van jouw grote dag een onvergetelijke ervaring te maken door met uiterste zorg jouw haar en make-up te verzorgen.

Ze is een expert in het benadrukken van jouw vrouwelijke schoonheid op een manier die perfect bij jou past. Daarnaast deelt ze deskundig beautyadvies over hoe je het best voor je huid, haar en make-up kunt zorgen.

Ze geeft inzicht in welke producten het meest geschikt zijn en organiseert workshops waarin ze bijvoorbeeld laat zien hoe je zelf een ‘glass skin’ look kunt creëren. En natuurlijk is ze niet alleen een prachtige verschijning aan de buitenkant, maar straalt ze ook van binnenuit!

Wil jij ook een business shoot op je werkplek, studio of locatie naar keuze? @LISAMARCOM fotografeert jou in je natuurlijke habitat: op de werkplek, aan het werk. De fotografiestijl is thematisch en afhankelijk van het werk wat je doet.

Samen bepalen we van te voren welke boodschap je over wilt brengen en maken we een moodboard met de setting, styling en (eventueel) de make-up.