@LISAMARCOM – Hulpbijtekstenbeeld.nl

Online campagne: Boekhouden.support

Online campagne: Boekhouden.support
©lisamarcom

Voor Boekhouden.support verzorgt @LISAMARCOM regelmatig de marketing en communicatie werkzaamheden rondom het bedrijf, zoals het bijhouden van de website, het ontwerpen van het e-book en diverse online reclame uitingen.

Voor de online content van Boekhouden.support heb ik gebruik gemaakt van commerciële beelden en heldere, felle en betrouwbare kleuren. Hieronder enkele wervende teksten die ik heb ontwikkeld.

Heb jij al een boekhouder? ⁠

Boekhouden.support heeft het NOAB keurmerk en het betrokken team kan je administratie voor je verzorgen tegen een superscherp tarief voor slechts 49,- euro per maand. Dit superscherpe tarief kunnen zij je aanbieden dankzij de automatiseringssystemen. De automatiseringsgraad bereikt tot in zijn algeheel 70%. Dit werkt erg prettig omdat je zeker weet dat het aantal fouten tot een minimum wordt beperkt.⁠ 

Peter van Boekhouden.support is een betrokken, betrouwbare en gemotiveerde boekhouder, die voor (startende) ondernemers zorgt dat hun financiële administratie altijd tiptop in orde is zodat zij nooit meer fiscale voordelen mislopen. Peter levert ondersteuning, trainingen en zorgt ervoor dat jouw belasting aangiftes altijd op tijd zijn. 

Kost boekhouden jou doorgaans ook zoveel tijd? Tijd die je hard nodig hebt voor je klanten en je bedrijfsvoering. Ontneem jezelf de spanning en gun jezelf ontspanning. Bedenk eens hoe het voelt om geen stress meer te ervaren of je nog wel je aangifte inkomstenbelasting op tijd in levert, of je wel de juiste aftrek hanteert of wat je nu weer moet invullen op die ingewikkelde lange formulieren.⁠

Interesse? Neem een kijkje op de website om te zien welk pakket het beste bij jou past!

Wil jij ook gebruik maken van de diensten van @LISAMARCOM?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.