LISAMARCOM – Hulpbijtekstenbeeld.nl

Anneliese van Buren

Eigenaar LISAMARCOM

Wat doet LISAMARCOM?

LISAMARCOM ontwikkelt (bewegend) beeldmateriaal, teksten, websites en online campagnes.  Dit doen we door middel van de kracht van storytelling. Een visuele en tekstuele beleving staat hierbij centraal. Daarnaast biedt LISAMARCOM ondernemers handige businesstools aan.

Voor wie?

Voor verschillende soorten bedrijven (van eenmanszaak tot MKB) en organisaties (van overheid tot non-profit) welke één ding gemeen hebben: een goed hart. 

Waarom is dit belangrijk?

LISAMARCOM legt de focus op long-term content. Deze aanpak vergroot de merkbekendheid, versterkt de merkidentiteit én leidt tot een groei in het aantal social media en websitebezoekers. Door ervoor te zorgen dat content vindbaar, relevant en aantrekkelijk blijft, behoudt het langdurig zijn waarde. Ondernemers plukken hier op lange termijn de vruchten van.

Wie zit er achter LISAMARCOM?

Leuk dat je interesse hebt om je bedrijf of organisatie te versterken! Mijn naam is Anneliese van Buren, geboren in Rotterdam in 1988. Officieel ben ik zowel Grafisch mediavormgever als Communicatiespecialist.

Direct na het afronden van de opleiding Grafisch Vormgeven Mode & Trends op het GLR in Rotterdam in 2008 vertrok ik naar Parijs en Athene om te werken in de mode en kunstwereld. Hier had ik allerlei baantjes zoals fashionmodel, setstyliste, live-art performer, actrice en fotograaf.

Na twee jaar in de creatieve branche te hebben gewerkt kriebelde het studeren weer enorm. Daarom besloot ik om mijn BA Communicatie te behalen op het INH in Rotterdam met een minor International Business op de HTW in Berlijn.

Tussentijds startte ik verschillende ondernemingen zoals een creative agency (ROOM031†), een underground blog (MYLASTISSUE†) en vintage/kunst pop-up stores in het centrum van Rotterdam (TRIANGLE VINTAGE/CULT†). 

Sinds 2021 ben ik eigenaar van LISAMARCOM, een eenmanszaak waarbij de focus ligt op brand identity en long-term content marketing. Afhankelijk van de opdracht werkt LISAMARCOM regelmatig samen met een team om tot een optimaal resultaat te komen.

Wil je ontdekken wat LISAMARCOM voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen. LISAMARCOM kijkt ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je doelen.

Favoriete tools & programma's.

Grafisch design
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Adobe Indesign
Adobe Illustrator
Adobe Premiere
Adobe After Effects
Adobe Firefly
..Just everything Adobe

Canva

Tekentablet
XP pen

And yes, I do experiment with AI as well!
Ask me!

Webdevelopment
WordPress
WooCommerce
Elementor
Calendly

Social media
Hootsuite

Microsoft

Apparatuur
Canon
RØDE

and many more..

Let's meet for a (virtual) cup of coffee.

TIP: De beller is sneller!
Je mag LISAMARCOM ook direct bellen of appen op +31612994419

Are you ready? Let’s go!

Opdrachtgevers.

Dat is een mooie tool

Heleen Schoots

Macula Vereniging

Verdomd interessant

Cees van Kooij

Stemacteur

Kostte minder tijd dan ingepland. Leuk ook die vragen tussendoor

Anoniem

Anoniem

Bedankt!

Ellen

-

Design, gebruiksgemak en tone-of voice is ok. Misschien per module een andere kleurstelling.

Fred Wetters

Medewerker fotomuseum

Heel interessant om te lezen. Eindelijk een cursus over hoe ik een eigen zaak kan opzetten!

Dave

Eigenaar bedrijf