LISAMARCOM – Hulpbijtekstenbeeld.nl

Vertel je verhaal met video

Video heeft de toekomst! In een tijdperk waarin digitale content koning is, speelt video een cruciale rol in het versterken van online zichtbaarheid en het aantrekken van een breder publiek. Het is niet langer slechts een optionele toevoeging aan je online aanwezigheid, maar eerder een essentieel instrument om verhalen te vertellen, emoties over te brengen en merken tot leven te brengen.

Wil je de essentie van jou en/of je bedrijf vastleggen in boeiende beelden en het creëren van visueel aantrekkelijke videocontent? Of het nu gaat om het creëren van boeiende bedrijfsvideo’s, videokunst of het vertellen van een emotioneel verhaal middels een storytelling interviewLISAMARCOM brengt je visie tot leven op het scherm.

LISAMARCOM helpt je om je verhaal te kennen, te vertellen en te verspreiden, waardoor je je publiek en je online aanwezigheid vergroot

Samen bepalen we van tevoren welke boodschap je precies over wilt brengen, hoe lang de video’s worden, welk doel ze hebben. Aan de hand van de briefing maken we een debriefing, moodboard, callsheet en draaiboek met de setting, styling en (eventueel) de haar en make-up en bepalen we de vervolgstappen

Afhankelijk van je wensen kan LISAMARCOM ook de voice-over, covers, transcripten, jingles. achtergrondmuziek, animaties, motion graphics en/of het script verzorgen.

Ook heeft LISAMARCOM ervaring met digitale toegankelijkheid.

DUS: Investeer in de kracht van long term videocontent en versterk je merk in de digitale wereld!

Let's meet up for a (virtual) cup of coffee.