@LISAMARCOM

Online campagne: WaterForLife

Online campagne: WaterForLife

Enige tijd geleden mocht @LISAMARCOM een creatieve campagne te bedenken alsmede uitwerken met de bijhorende grafische uitingen. Denk hierbij aan social media posts, web en print uitingen.

Wat heeft @LISAMARCOM ontwikkeld?
⭐ Een creatief conceptplan met daarin een origineel idee en concept voor de kerstcampagne welke past bij de beschikbare middelen, merk en budget. Dit document bevat elementen als boodschap, storytelling, taglines, mock-ups, doelgroep, kennis, houding en gedrag etc.
⭐ Uitgewerkte designs (voor printuitingen, web en social media posts) die klaar zijn voor gebruik.

Wat doet Stichting Water For Life?
⭐ Een toilet en drinkwater vanzelfsprekend? Wij Europeanen denken dat het normaal is, maar dat is in veel arme wijken in Azië en Afrika nog niet
het geval. Stichting Water For Life helpt met het realiseren van toegang tot drinkwater en een toilet. Nu en in de toekomst. Hoe mooi is dat? Ze
creëren bewustwording, werven fondsen en zetten projecten op. Dankzij deze projecten hebben ze al 1,5 miljoen mensen in arme wijken bereikt.

Hieronder het resultaat:

Martha is een jonge vrouw uit Ghana en runt haar eigen school. Wat betekent schoon kraanwater voor haar en haar leerlingen? Lees en bekijk het verhaal van Martha.

Wil jij mensen zoals Martha helpen?

Geef deze kerst kraanwater cadeau aan degenen die het nodig hebben. 

 

 Dit is Simon Apaw, vader van 7 kinderen. Hoe is hun leven op de boerderij veranderd door schoon drinkwater?

Wil jij mensen zoals Simon en zijn familie helpen? Geef dan kraanwater cadeau.

Mavis is een vrouwelijke ondernemer uit Katamanso, Ghana. Wat betekent schoon kraanwater voor haar en haar bedrijf? Lees en bekijk het hele verhaal van Mavis.

Wil jij mensen zoals Mavis helpen?
Geef dan kraanwater cadeau.

Het laatste verhaal uit deze serie is van William, een man uit Katamanso, Ghana. Wat betekent schoon kraanwater voor hem? Lees en bekijk het hele verhaal van William.

Wil jij mensen zoals William helpen?
Geef dan kraanwater cadeau.

%d bloggers liken dit: