@LISAMARCOM

SOCIAL MEDIA BOOST

Wil jij een social media business boost om je community laten groeien, likes en comments te verzamelen? En als je dit (nog niet) hebt, hoe kom je dan hoger in de ranking van het algoritme op social media?

Daarnaast bieden de statistieken van jouw social media accounts erg veel informatie. Om dit te begrijpen, kost het veel tijd. Misschien is jouw agenda wel vol en heb je geen tijd of zin om een plan te bedenken (en uit te voeren) voor je social business account.

Ik help je graag met al het bovenstaande, zodat jij kan focussen op jouw business.

Wat gaan we doen?
Samen kijken we naar jouw social media en maken we een kwartaalplan, wat inhoudt dat we content voor 3 maanden gaan creëren. We kijken welke targetgroup bij jouw business past, pimpen je grafische vormgeving, bedenken rubrieken, zoeken relevante hashtags en volgers, zorgen voor interactie, zetten advertenties in en als je wilt, kunnen we voor een meerprijs ook de acquisitie gedeeltelijk van je overnemen.

* Deze social media business boost is gericht op Instagram, maar ook toepasbaar op andere social media kanalen (in overleg).

Waarom social media onmisbaar is voor jouw business

Potentiële klanten moeten er bewust van zijn dat jouw bedrijf bestaat. Digitale zichtbaarheid is actueler dan ooit. Het internet kun je gebruiken als marketingtool om nieuwe klanten aan te trekken.

Jouw klanten moeten jouw bedrijf online zien. Online zichtbaar zijn is in deze tijd belangrijk. Je bedrijf digitaliseren is nog nooit zo actueel geweest.

Content creëren is belangrijk, maar hoe bereik jij je doelgroep? Wanneer moet jij welk communicatiemiddel inzetten om je doelgroep maximaal te bereiken? Met deze vragen gaan we aan de slag.

Digitale zichtbaarheid is belangrijk, maar sales des te meer. Hoe haal jij maximaal conversies uit je content?

INHOUD SOCIAL MEDIA BOOST

Doelstellingen: Online community building, conversie genereren

Inhoud Coachcalls: Statistieken analyseren, evaluatie, planning

Inhoud Klantenservice: Liken, commenten, interactie, volgers

Inhoud MarketingPlus: Advertenties en promotionele posts (give-aways, win-acties, e.d.)

Duur
Dit traject duurt 3 maanden in totaal. Eventuele verlenging in overleg.

Vanaf 550,-

%d bloggers liken dit: