@LISAMARCOM

QUICK SCAN

SOCIAL MEDIA QUICK SCAN 

Wat goed dat je een Social Media Quick Scan wil aanvragen! Jij bent vast benieuwd hoe jouw bedrijf ervoor staat op social media. Of misschien zie je wel het belang in van een goede content strategie, maar weet je niet waar je moet beginnen. Met een Social Media Quick Scan analyseer ik met plezier jouw social media kanalen en geef ik je duidelijke inzichten. De scan maak ik aan de hand van publieke data afkomstig uit je social media kanalen. Maak je zich geen zorgen – ik ga vertrouwelijk om met je persoonsgegevens en verstrek deze niet aan derden.

Op basis van de inzichten die ik van jouw social media accounts verkrijg, maak ik een adviesrapport met 10 aanknopingspunten voor optimalisatie. De kosten van de quick scan bedragen 27,- euro excl. BTW en worden per factuur in rekening gebracht.

Ready voor de scan? Laten we beginnen! Vul hieronder in het aanvraagformulier je gegevens in en geef aan waar jouw focus op ligt. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat jij jouw adviesrapport ontvangt.

  AANVRAAGFORMULIER

  Plak hier je link naar social media*

  Wil je naast deze scan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om een mogelijke strategie te bespreken? Ik help je graag met het ontwikkelen van een marketing communicatie strategie voor jouw kanalen.

  wat andere ondernemers zeggen

  ©lisamarcom

  Annelies is een topper, staat open voor alles en zoekt graag dingen uit..... voor mij is zij tot de dag van vandaag een absolute meerwaarde van mij onderneming, ze heeft veel ideeën is ontzettend snel... en hemeltje lief wat kan ze toch mooi schrijven... heb letterlijk gehuild om mijn eigen biografie. Mijn website had ze binnen een mum van tijd een totale rebranding gegeven, ik hoefde niet eens alles uit te leggen. Ze snapte direct wat ik bedoelde en wat ik wilde uitstralen... kan eindeloos over deze topper vertellen maar al met al is de zeer getalenteerde dame een aanwinst voor je bedrijf betreft social media/ website / copywriting.

  Liefs,
  Ouassima 

  Ouassima

  OSIMA Bridal Studio

  Ik heb een fijne ervaring met Anneliese. Ze luistert heel goed naar je visie en ze kan dit heel goed vertalen naar tekst. Ook denkt ze intensief met je mee en kijkt ze altijd mee voor een oplossing. Ze werkt secuur, snel en volgens afspraak. Voor mij een enorm pluspunt! Ze is geduldig, altijd vrolijk en positief. Dit brengt de sfeer ten goede. Ik raad Lisamarcom echt aan iedereen aan!

  Violery Baruani

  NOODI Cosmetics

  Sinds Anneliese zich bezig houdt met de socials is het aantal volgers flink gegroeid en met name de betrokkenheid van potentiële klanten is sterk verbeterd. Het is prettig dat ik de socials met een gerust hart kan overlaten aan Anneliese. Verder denkt Anneliese goed mee met andere marketingactiviteiten die we ontplooien wat ik ook als zeer prettig ervaar.

  Peter Aubroeck

  Boekhouden.support

  business branding lara deutz

  De samenwerking met Anneliese is zeer fijn! Ze heeft een brede kennis op het gebied van marketing, communicatie én innovatie. Vol met enthousiasme, creativiteit en perfectie boekt ze ook nog eens snel resultaat! Ik blijf graag met haar samenwerken en raad haar ook zeker aan als je hulp nodig hebt bij tekst en beeld.

  Lara Deutz

  Laradeutz.com

  @LISAMARCOM

  %d bloggers liken dit: