@LISAMARCOM

COMMUNICATIE

Heb jij een marketing en/of communicatie issue en wil je graag dat er iemand met je meedenkt? Wil je een reclamecampagne opzetten maar mis je nog een gaaf concept, een kek slogan of een vlijmscherpe reclametekst? Heb je een eindredacteur of copywriter nodig?

@LISAMARCOM is your girl.

In combinatie met tekst verwerken is tegen een meerprijs ook de grafische vormgeving mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Regelmatig krijg ik de vraag van ondernemers of ik nog even een kek mar/com-sausje over hun idee wil gieten. Ja, nat√ļ√ļrlijk wil ik dat. Zonder kruiden (en een beetje vet) smaakt het eten een stuk minder lekker.

Uit mijn hoofd en pen vloeit van alles: Een lach, een traan. Ik kan kil en formeel in de pen klimmen of juist jouw zakelijke tekst wat meer body geven door er emotie aan toe te voegen. Het gebruik van metaforen, verwijzingen, symboliek en detailbeschrijving is mij niet vreemd.

Kort gezegd: Ik vertaal jouw idee naar een creatief conceptplan en kan dat plan óók strategisch en grafisch uitwerken.

Prijslijst communicatie

Mijn woordprijs is gebaseerd op mijn uurtarief (‚ā¨55,-) en de benodigde schrijftijd per pagina (+/-400 woorden).

Het woordtarief is van toepassing op long copy: langere teksten. Voor short copy en microcopy, zoals pay-offs, slogans en andere (ultra)korte teksten, geldt een afwijkend tarief.

Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Schrijven: 30 ct./woord (2 uur per pagina) = ‚ā¨110,- euro

110

Herschrijven: 22,5 ct./woord (1,5 uur per pagina) = ‚ā¨82,50

Eindredactie (redigeren): 15 ct./woord (1 uur per pagina) = ‚ā¨55,-

Tekstcorrectie: 7,5 ct./woord (0,5 uur per pagina) = ‚ā¨27,50

Tegen een meerprijs is ook de grafische vormgeving mogelijk. Vraag naar de voorwaarden! Op basis van jouw behoeften breng ik een offerte uit. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

%d bloggers liken dit: