@LISAMARCOM

Webdev + branding isabelsips.nl

Webdev + branding isabelsips.nl

Isabel Sips is een bewuste, betrokken en ervaren energiecoach die mensen begeleidt zodat zij bewust in hun krachtveld staan. Hierdoor kunnen zij meer energie en levensvreugde ervaren. Isabel biedt zowel 1-op-1 healings als groepssessies aan, zoals workshops, retreats en online groepshelingen. Zij zorgt ervoor dat jij inspiratie, ondersteuning en healing ontvangt op jouw spirituele pad. 

@LISAMARCOM mocht in samenwerking met Isabel Sips zowel de branding (huisstijl en fotoshoot) en webdevelopment in zijn geheel opnieuw opzetten. Hierbij het resultaat van de branding shoot op de Loonse en Drunense Duinen nabij Kaatsheuvel.

Wil jij ook een Personal branding fotoshoot op jouw werkplek, locatie of studio naar keuze? Ik interview en/of fotografeer jou in je natuurlijke habitat: jij op je werkplek, aan het werk. De fotografiestijl is thematisch en afhankelijk van het werk wat je doet.

De personal branding fotoshoot en het interview duren ongeveer 4 uur in totaal. Samen bepalen we van te voren welke boodschap je over wilt brengen en maken we een moodboard met de setting, styling en (eventueel) de make-up.

%d bloggers liken dit: