@LISAMARCOM

Branding Osima Beauty Business

Branding Osima Beauty Business

Onlangs had @LISAMARCOM de eer om de prachtige Ouassima te portretteren voor de launch van Osima Beauty Business. Ouassima zorgt ervoor dat jouw grote dag een onvergetelijke ervaring is door je haar en make-up tot in de puntjes te verzorgen. Ze weet als geen ander hoe je je vrouwelijke schoonheid het beste kunt benadrukken. Daarnaast geeft ze beauty advies over hoe je je huid, haar en make-up het beste kunt verzorgen, welke producten je hiervoor het beste kunt gebruiken én geeft ze workshops over hoe je bijvoorbeeld een glass skin look bij jezelf creëert. En natuurlijk.. Ze is een prachtige verschijning van binnen en van buiten.

Wil jij ook een branding fotoshoot welke je kunt gebruiken voor je website en social media kanalen? Neem dan contact op met @LISAMARCOM.

%d bloggers liken dit: